Tarkennusta syyshuoltoon

Pirkanmaan maastoreittipoolia kohtaan on esitetty kysymyksiä kausimaksun jakautumisesta.

Avaamme tähän alle julkisesti hieman kulupuolta ja tehtyjä parannustöitä:

  • Riuttasen tie- Talasneva väli tuli maksamaan 3500e sisältäen rumpuputket, uuden sillan kannen ,opasteita, vesakointi sekä kaivinkonetyöt.
  • Tammikankaan reitin muutos ja myös sinne uudet opasteet. Niistä tuli 600e lisää eli yhteensä 4100e. Esimerkkinä Kurusta tuli vuosimaksuja viime vuonna 2176e, siis puolet mitä laitettiin rahaa pelkästään reittien kunnostukseen sulanmaan aikana. Kaupungin avustus summa meni Kurun tampparin kuluihin.

Tässä hieman faktaa mihin sitä rahaa kuluu. Ensi syksynä ison sillan kansiremontti Kurun reitillä kodan luona sekä muutama rumpu, vesakointia traktorilla jos kelit sallii ja traktoria kestää. Korjaustarpeita nyt jo tiedossa iso määrä.

Vastaavia töitä myös muilla alueilla tehty.